Kino4ua.com

За прірвою у житі

Рік:
Ор. назва:
Rebel in the Rye
Країна:
США
Режисер:
Денні Стронг
Тривалість:
01:46:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Кінокартина "За прірвою в житі" розповідає про життєвий шлях Джерома Д. Селінджера. Свого часу геніальний письменник вперто не хотів, щоб його відомий роман знімали в Голлівуді. Незважаючи на старання різних продюсерів, автор вважав, що зробити якісне кіно за його твором неможливо.
Він народився в родині Соломона і Міріам Селінджер. Хлопець був юним і жахливо сором'язливим. У вищому навчальному закладі у Джерома з'явився досвідчений наставник Вітт Бернетт. Саме він навчив хлопця боротися з негараздами. Перші оповідання Селінджера видавництва відхиляли, вважаючи їх бездарними, проте під впливом Уїтта Джером не здавався і продовжував писати.
Все це тривало до тих пір, поки не нагрянула страшна Друга Світова війна і майбутнього письменника призвали в армію. По закінченню військових дій Селінджер отримав деяку популярність на літературній ниві. Він зустрічався з легендарно. Уно. Про Ніл, що згодом стала дружиною Чарлі Чапліна і Дороті Олдінг. В деякій мірі життєвий шлях Джерома нагадує його літературного героя Холдена Колфілда. Незважаючи на популярність Селінджер так і залишився до кінця життя замкнутою самотньою людиною. ©Kino4ua За прірвою у житі 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?