Kino4ua.com
480p
PG-13

Пекельний дощ

Рік:
Ор. назва:
Anna's Storm / Hell's Rain
Країна:
США, Канада
Режисер:
Крістоффер Таборі
Тривалість:
01:30:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | КІТ
Переклад:
Російською - Оригінал
Мер міста Альтек Анна Девенпорт звикла вирішувати найсерйозніші проблеми. Без попередження вогняний метеорит сіє хаос в Альтеку, і ніхто не знає, хто стане наступною мішенню непроханих прибульців. Після падіння метеорита з'являється звістка про те, що в Альтек ось-ось вріжеться комета, але влада встигає евакуювати лише 60 людей. Чи зможе Анна прийняти складне рішення, прирікаючи на загибель людей, яким вона довіряє? Що чекає на Артек, безпорадну жертву пекельних дощів? Девіз: "Не у всіх є шанс вижити". ©Kino4ua Пекельний дощ 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?