Kino4ua.com
480p
PG-13

Предки / Рідня

Рік:
Ор. назва:
Folks!
Країна:
США
Режисер:
Тед Котчефф
Тривалість:
01:48:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ДІМ
Переклад:
Російською - Оригінал
Успішний і привабливий чоловік Джон Олдріч має високооплачувану роботу, гарний дім, розумницю-красуню дружину та дивовижних діточок. Життя Джона склалося просто чудово: він усім задоволений і дуже щасливий. Сімейну ідилію порушує несподіваний телефонний дзвінок і новина про майбутню операцію матері. Джон змушений летіти до Флориди, щоб подбати про маму. Щоправда, мама перебуває в надійних руках, чого не скажеш про батька, який вижив з розуму. Він давно не відвідував їх і тепер Джону доведеться зіткнутися з усім божевіллям старого. Тепер предки змушені переїхати жити в будинок до Джона і його дружини Одрі, про що остання навіть не здогадується. Ось тільки спільне життя зі збожеволілими батьками доведе бідолаху Джона до лікарняного ліжка. ©Kino4ua Предки / Рідня 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?