Kino4ua.com
PG-13

Батьки

Рік:
Ор. назва:
Parenthood
Країна:
США
Режисер:
Рон Ховард
Тривалість:
01:58:32
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Сюжет художнього фільму "Батьки" розповідає про труднощі і радощі сімейного життя, про процес виховання діточок і про всілякі сумні, веселі і курйозні ситуації, які неодмінно трапляються в звичайному житті. У центрі уваги - простий менеджер і батько трьох дітей Гіл Бакман. Він дуже любить свою дружину і дітей, але іноді вони зводять його з розуму. Розуміючи, що в дитинстві він був обділений увагою батьків, Гіл намагається не допустити цього в відношенні своїх чад.

Правда, робити кар'єру і бути уважним, люблячим батьком виявилося не так уже й просто, адже діти вимагають дуже багато уваги і часу. Гіл намагається, як може, але новина дружини про те, що їх сім'ю в недалекому майбутньому чекає поповнення, трохи вибиває його з колії. А тим часом сусіди і знайомі, такі ж батьки, виховують своїх дітей кожен по-своєму, але деякі методи відверто шокують Гіла і його дружину. ©Kino4ua Батьки 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?