Kino4ua.com
R

Наркоз

Рік:
Ор. назва:
Awake
Країна:
США
Режисер:
Джобі Харольд
Тривалість:
01:24:08
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Наркоз – трилер, центральним героєм якого є гарний, багатий, успішний, молодий чоловік Клей Бересфорд. У його житті майже все ідеально. Є і гроші, і кохана дівчина, і любляча родина, і успішна кар’єра, і шикарний будинок. Одне лише псує ідилію – хворе серце. Якщо йому не зроблять пересадку, то довго Клей не проживе. Але через резус-фактор крові важко знайти донора. На щастя, потрібний орган знаходиться, тому чоловіка відправляють на операцію. Все йде так, як має бути: Клею вводять наркоз, лікарі чекають, щоб почати роботу… Але далі відбувається те, чого ніхто не міг би передбачити. Ліки не діють повністю, тому головний герой так і не засинає. Він при свідомості, але тіло повністю паралізоване, тому сказати щось чи поворухнутись неможливо. Операція триває, але в процесі Клей розуміє, що лікарі не збираються його рятувати, а хочуть вбити, щоб отримати гроші… ©Kino4ua Наркоз 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?