Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Сім душ

Рік:
Ор. назва:
Seven Pounds
Країна:
США
Режисер:
Ґабріеле Муччіно
Тривалість:
02:03:05
Переклад:
Українська мова Професійний, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Завдавши біль комусь мало хто з нас замислюється, що відчуває та людина, як вона проходить через випробування та переживає все, що з нею відбувається. Мало хто взагалі щось відчуває, зберігаючи глибоко в собі маленьку таємницю, намагаючись забути про неї і не згадувати. Але є люди, які не можуть пробачити себе та не можуть жити з таємницею. Відвернувшись на дорозі, Тім Томас потрапляє в автокатастрофу, забравши сім життів, включаючи життя своєї коханої Сари Джонсон. Тім вижив, але горе від скоєного завдає нестерпного болю. Через два роки після страшної трагедії Тім йде з роботи, розуміючи, що має останній шанс все виправити. Він шукає семеро людей, які потребують серйозної допомоги. Семеро людей сім врятованих життів. Несподівано він закохується в молоду жінку Емілі, чиї дні землі добігають кінця, якщо їй не зроблять пересадку серця. Але іноді кохання не виліковує від страшних душевних мук. ©Kino4ua Сім душ 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Kino4ua
    26 березня 2022 18:35
    + 0 -
    Я почав сприймати Вілла Сміта серйозним актором ще після картини "У гонитві за щастям". Пам'ятаю, як я приніс додому ліцензійний диск фільму. Цього ж дня моя мама, яка, як і будь-яка жінка, любить усілякі драми, 'схопила' диск, відклавши його на полицю, мовляв, не віддавай диск друзям, я хочу подивитися. Так ось, моя мама плакала, коли дивилася той фільм, і я не перебільшую. Пізніше побачив афішу фільму "Я - Легенда", пішов із друзями на цей фільм у кінотеатр. І знаєте що? Знову я бачив сльози на очах своїх подруг, які після сеансу попросили мене відвести їх одразу додому. Тоді я й подумав: ось він, справжній актор, що розкрився в новому жанрі, який вміє не тільки лупити інопланетян та стріляти у всіх із револьвера.
    1. Kino4ua
      26 березня 2022 18:35
      + 0 -
      Цей фільм варто дивитися, хоча б тому, що на афіші написано: драма з Вілл Смітом. Має рацію Penguin-Metall, не варто розповідати про сюжет, треба дивитися. Для мене цей фільм став найкращою драмою 2008 року. А Розаріо Доусон... Яка ж вона гарна! Вона зуміла втілити образ, який так глибоко засів у моїй душі, що мені страшно, я боюся, що ця акторка асоціюватиметься в моїй голові тільки з цією роллю.

      Загалом цей фільм є справжнім хітом, котрий робить кожного хто його подивився трохи добріше