Kino4ua.com
R

Віхола душ

Рік:
Ор. назва:
Dveselu putenis
Країна:
Латвія
Режисер:
Дзінтарс Дрейбергс
Тривалість:
02:03:19
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Віхола душ – військова драма, події якої відбуваються у роки Першої Світової війни. Артурс, 16-річний юнак, живе у Латвії. Він переживає найпрекрасніший вік, коли виникають перші почуття. І він закохується в милу дівчину. Це перший раз, коли він щось таке відчуває, але насолодитись коханням не виходить, оскільки починається війна. Німці вбивають його маму, а він і інші члени родини залишаються навіть без даху над головою, бо їх будинок зруйновано. Головний герой разом з братом і татом йде до війська. У цей час якраз починають формуватись окремі національні загони. Звісно, Артурс збирається захищати рідну землю, але навколо такий хаос, що взагалі неможливо зрозуміти, що відбувається і хто на чиєму боці. Тут би розібратись, хто справжній загарбник, але на це немає часу, бо діяти треба вже. Стрічка створена на основі однойменного автобіографічного роману Александрса Грінса. ©Kino4ua Віхола душ 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Каріг
    Каріг
    27 червня 2021 16:13
    + +2 -
    Класний фільм без прикрас