Kino4ua.com
R

Без жалю

Рік:
Ор. назва:
Without Remorse
Країна:
США
Режисер:
Стефано Солліма
Тривалість:
01:49:25
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, двоголосий
Без жалю – бойовик, створений на основі однойменного роману Томаса Кленсі, відомого американського фантаста, який пише про війни спецслужб. Центральним персонажем цієї стрічки став колишній військовий Джон Келлі. Він побував на війні у В’єтнамі, був розвідником-водолазом, а нещодавно повернувся додому. У рідному місті він зустрів прекрасну жінку, яку почав вважати коханням всього життя. Але щастя було коротким. Так сталось, що вона загинула від рук інших людей, і для головного героя це був такий удар, що він мало не збожеволів. І в його житті це не перша така втрата, адже колись у минулому він вже переживав подібне. Але тоді він був безсилий щось зробити, а тепер у нього є військовий досвід і достатньо сил, щоб упоратись з ворогами. Він має намір помститись злочинцям, які забрали у нього найцінніше, і тут місця жалю не буде. ©Kino4ua Без жалю 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    Ineij
    18 серпня 2021 02:15
    + +1 -
    Сила пусть даже опытного военного - это всего лишь способности, которые теряют ценность вместе со смертью дорогих людей. Интересный сюжет о возможностях и бессилии, желании защитить мир и насилии. Увлекательно, грустно и легко в просмотре.
  2. Всікацапипідараси
    Всікацапипідараси
    29 липня 2021 08:19
    + -1 -
    З тими неграми які врятували США  явно перебор. Білі виглядають як нижча раса.  Ще трохи і через ту так звану гендерну рівність у фільмах будуть зніматись тільки кольорові баби лгбт, бо їх ні звільнити з роботи ні не взяти на роботу не можна. Де корінний народ індійці блядь?