Kino4ua.com
PG-13

Новини з усього світу

Рік:
Ор. назва:
News of the World
Країна:
США
Режисер:
Пол Грінграсс
Тривалість:
01:58:29
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Новини з усього світу – пригодницька стрічка з Томом Генксом у головній ролі. Центральним персонажем став Джефферсон Кайл Кід – колишній військовий, капітан, ветеран війни. Він уже не молодий, але сил у нього ще достатньо, щоб постійно мандрувати. Він їздить від одного міста на Дикому Заході до іншого, щоб розповідати місцевим жителям новини про те, що відбувається у світі. Багато хто з них не вміє читати, тому оповідач, який сам приїжджає і розказує інформацію про простих людей, про королів, президентів, про катастрофи, війни і інші події, завжди шанований гість. Весь час чоловік подорожує один, але одного разу йому на шляху зустрічається дівчинка, яку викрали. Родичі її живуть далеко, тому Кід погоджується її супроводжувати, бо не може дитина сама блукати небезпечними територіями, особливо, коли попереду ворожі індіанські землі… ©Kino4ua Новини з усього світу 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?