Kino4ua.com
R

Спадок брехні

Рік:
Ор. назва:
Legacy of Lies
Країна:
Нідерланди, Великобританія, Польща, Україна, США
Режисер:
Ед Бол
Тривалість:
01:41:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Спадок брехні – шпигунський бойовик, створений спільними зусиллями кінематографістів України і Британії. Місцем, де розгортаються головні події, стає Київ. В українській столиці проживає журналістка Саша Степаненко, якій необхідна допомога головного героя. А центральним персонажем є Мартін Бакстер – колишній шпигун міжнародної секретної організації МІ-6. Він був крутим оперативником, виконував важку, небезпечну роботу, нікого і нічого не боявся, але у певний момент захотів спокою, звичайного людського життя. І тоді він пішов зі служби. Повертатись до роботи герой не бажав і не збирався, він навіть намагався не згадувати про своє минуле. Але від себе не втече, і професіоналізм свій нікуди не заховаєш, тому, коли Саша до нього звернулась, чоловік не став відмовляти. Разом вони повинні оприлюднити секретну інформацію, яка є у спецслужб… ©Kino4ua Спадок брехні 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?