Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Рідна команда

Рік:
Ор. назва:
Home Team
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Кіннейн, Деніел Кіннейн
Тривалість:
01:37:10
Переклад:
Українська мова Професійне дубльоване, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У фільмі Кевін постає у надзвичайно щирій ролі, а Таїт Блюм грає його сина. Хоча обидва вони доповнюють один одного, у фільмі присутні комедійні елементи, але вони ніколи не стають ініціаторами комедії, зберігаючи вірність персонажам у реальному житті та зберігаючи їхні історії недоторканими. Гравці набираються в дуже юному віці і проходять строгу підготовку з підліткового віку, отримуючи значні спортивні стипендії, щоб згодом стати гравцями вищої ліги, що в США вважається величезною подією. На відміну від баскетбольної вищої ліги, американський футбол - єдиний вид спорту, де м'яч має майже яйцеподібну форму і передається чи перекидається з рук в руку. Ми знаємо, що знамениті квотербеки відповідають за ведення рахунку, допомагаючи командам заробляти очки. Стратегія – ключ до перемоги. Але деякі команди вдаються до підлої поведінки, яка зрештою виявляється, і федерація завдає їм суворого удару. У 2012 році Шон Пейтон був звинувачений у такій підлой поведінці, коли з'ясувалося, що деяким гравцям його команди платили за фізичну дію на інших гравців, завдаючи їм травм і не дозволяючи їм продовжувати гру, щоб заробити очки для «Святих» та зайняти лідируючу позицію НФО. Чи був він винен чи ні, невідомо, але цей байопік присвячений стосункам, які він підтримував зі своїм сином під час усунення. ©Kino4ua Рідна команда 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?