Kino4ua.com
PG-13

Тренер Картер

Рік:
Ор. назва:
Coach Carter
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Томас Картер
Тривалість:
02:16:35
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Для багатьох підлітків з небагатих родин єдиним способом вступу до університету або коледжу є отримання спортивної стипендії. У Річмонді в одній зі шкіл є баскетбольна команда «Річмонд Ойлерс», сформована з старшокласників. За існуючими правилами спортсмен не повинен виходити на поле, якщо його успіхи в навчанні стають посередніми, але в даній школі воно не діє - в пріоритеті престиж навчального закладу, а на незадовільні оцінки керівництво дивиться поблажливо. Новий тренер Картер не має наміру потурати недбайливим учням, справедливо вважаючи, що навчання не менш важливе для подальшого життя хлопців, ніж спортивні успіхи. Він наважується протистояти сформованій системі і закриває для двієчників двері спортзалу в самий вирішальний момент - в середині сезону. Батьки учнів, юні спортсмени та їхні однокласники, адміністрація школи - всі розділилися на два табори: деякі підтримують рішення Картера, але більшість засуджує його непримиренність і небажання йти на компроміс. Обстановка стрімко загострюється, так як команді школи вже зараховуються технічні поразки. Чи зможе принциповий Кен Картер настояти на своєму категоричному вирішенні, і як заборона відіб'ється на результатах чемпіонату і подальшу долю хлопців-баскетболістів? ©Kino4ua Тренер Картер 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?