Kino4ua.com
PG

Мы - одна команда

Рік:
Ор. назва:
We Are Marshall
Країна:
США
Режисер:
МакДжi
Тривалість:
02:11:33
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Американська драма про спорт, яка надихає назвою «Ми - одна команда» (We Are Marshall) була знята в 2006 році. Цей фільм дуже неоднозначний, адже заснований він на реальних подіях. Крім спорту, важливу роль в кінокартині грає саме драматична складова. Але увага на цьому не загострюється. В результаті перегляду картини кожен сам для себе вирішить, що тут першочергово. В основу сюжету кінокартини лягла реальна історія про страшний і жахливий 1970 рік, коли трапилася фатальна авіакатастрофа, яка забрала життя 75 людей, які перебували в одному злощасному літаку. Там після чергової перемоги летіла футбольна команда університету Маршалл з маленького міста Хантінгтон штату Західна Вірджинія США, в тому числі її гравці, вболівальники і тренери. Для всіх жителів містечка, які залишилися без улюбленої команди, авіакатастрофа стала жахливою трагедією. Але промінь надії дарує місту новоявлений, впевнений і нахабний тренер Джек Ленджел. В пам'ять про минулих переможців він збирає гравців в американський футбол в нову команду з нуля. Чи зможуть вони перевершити загиблих чемпіонів і стати новими кумирами шанувальників цієї гри? ©Kino4ua Мы - одна команда 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?