Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Рожева пантера

Рік:
Ор. назва:
The Pink Panther
Країна:
США, Чехія
Режисер:
Шон Леві
Тривалість:
1:32:46
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Французькі вболівальники святкують перемогу своєї команди над китайцями. Однак незабаром ця подія затьмарюється трагічною новиною - убитий тренер французької команди, а також з його руки пропало цінне кільце Рожева пантера. Для розслідування цієї складної і заплутаної справи викликають смішного і безглуздого слідчого Жака. Насправді офіцер поліції навмисно поставив самого ненадійного і дурного співробітника вести настільки серйозну справу, щоб відвернути увагу громадськості і преси. В реальності інспектор збирає нараду своїх найвідповідальніших колег, щоб в результаті розкрити злочин і отримати заповітний орден - нагороду, яка видається за успішне розслідування складних справ. Але хто б міг подумати, що розсіяний дивак Жак почне показувати перші значні успіхи і, здійснюючи часом необґрунтовані і дивні вчинки, він дивним чином просувається до своєї мети. Варто відзначити, що фортуна вельми прихильна до цього дивака, і це викликає гнів офіцера поліції. Інспектор вирішує, що Жак зайшов вже надто далеко і може залишити за собою почесні лаври, тому його потрібно прибрати зі сцени, поки не пізно. Втім, дивак теж не збирається здаватися і сам не проти отримати цінну нагороду. Так починається відкрите протистояння розважливого інспектора і відчайдушного недотепи. ©Kino4ua Рожева пантера 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?