Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Подарунок на Різдво

Рік:
Ор. назва:
Jingle All the Way
Країна:
США
Режисер:
Брайан Левант
Тривалість:
01:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Первый канал
Батько, який постійно був зайнятий на роботі, завжди примудрявся запізнитися на сімейні заходи. Наступним сімейним заходом було змагання рідного сина по карате, куди батько знову не приходить. Щоб загладити свою провину, він обіцяє йому купити на Різдво іграшку - Турбомена. І, звичайно, як завжди, забуває в святковій метушні про свою обіцянку. І ось в самий останній день він починає бігати по магазинах і шукати іграшку, але таку іграшку хочуть купити багато батьків, а іграшок залишилося зовсім мало ... ©Kino4ua Подарунок на Різдво 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анонимус
    Анонимус
    21 жовтня 2022 02:26
    + 0 -
    Дякую за фільм!