Kino4ua.com
PG-13

Примарний вершник

Рік:
Ор. назва:
Ghost Rider
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Марк Стівен Джонсон
Тривалість:
01:50:18
Переклад:
Українська мова Невафільм Україна | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Джонні Блейз заробив славу першокласного мотоцикліста-каскадера. Виконуючи складні трюки, хлопець постійно ризикував власним життям, але завжди примудрявся виходити цілим і неушкодженим з будь-якої колотнечі. Люди дивувалися його нелюдській спритності, вважаючи, що він народився в сорочці і вищі сили вельми прихильні до нього. Як з'ясувалося невдовзі, у підлітковому віці він уклав угоду з самим Дияволом. Останній запропонував хлопчині вилікувати його батька, вмираючого від четвертої стадії раку легенів, а натомість містер Блейз продає свою безсмертну душу. Бажаючи врятувати дорогу людину, хлопець погодився на всі поставлені умови. Злий дух дійсно дотримав обіцянку, вилікувавши старого чоловіка, проте, практично відразу після одужання той загинув. Розсерджений Джонні пред'являє претензії, заявляючи, що про раптову смерть батька вони не домовлялися, тому вважає контракт недійсним. У свою чергу Демон відповів, що свою частину домовленості він виконав, а це означає лише одне, Блейзу доведеться стати прислужником самого Мефістофеля. Попереду його чекають смертельні гонки і спроба відшукати Блекхарта, сина Диявола. ©Kino4ua Примарний вершник 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?