Kino4ua.com
R

Спокута

Рік:
Ор. назва:
Atonement
Країна:
Великобританія, Франція, США
Режисер:
Джо Райт
Тривалість:
02:00:10
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Історія, що оповідає про провину і її спокуту дівчинки-підлітка Брайоні, яка жадає стати відомою письменницею. Її допитливість і велика фантазія призводить до катастрофічних подій в житті її сестрички Сесілії і її друга Роббі, сина прислуги. Вони шалено закохані, і їхні стосунки починають розвиватися. Героїня стає свідком сцени між ними і робить неправильні висновки, а знайдені листи все ускладнюють. У підсумку, коли її племінниця Лола стала жертвою насильства, дівчинка впевнена, що це зробив Роббі. Так хлопець опиняється за гратами, а потім вирушає на фронт, Сесілія розуміє, що її благовірний невинний. Вона не змогла пробачити молодшій сестрі лжесвідчення. Дівиця відправляється йти працювати в госпіталь медсестрою, чекаючи повернення коханого. Минають роки і Брайоні усіма способами намагається загладити провину перед родичкою, і йде вчитися в університет, вступаючи в ряди лікарів. І тепер вона готова особисто попросити вибачення у Сесілії. Вона починає писати автобіографічний роман, розповідаючи, що насправді сталося в її юнацтві і що вплинуло на її світогляд. ©Kino4ua Спокута 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?