Kino4ua.com
R

Людина-невидимка

Рік:
Ор. назва:
The Invisible Man
Країна:
США, Великобританія, Австралія, Канада
Режисер:
Лі Воннел
Тривалість:
02:04:23
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - КОЛОБОК
У сюжеті трилера з елементами жахів «Людина-невидимка» молода жінка Сесілія не в силах більше терпіти страшні відносини зі своїм хлопцем, геніальним вченим і соціопатом Едріаном Грффіном, який контролював кожен її крок, тому вирішується розірвати відносини і втекти з шикарного особняка. Незабаром Сесілія дізнається про те, що Едріан наклав на себе руки, а їй залишив спадок в п'ять мільйонів доларів. Але отримати гроші вона зможе тільки після проходження медогляду, що підтверджує її психічне здоров'я. Однак Сесілія впевнена, що Едріан не вбивав себе, а став людиною-невидимкою, який продовжує стежити за нею ... ©Kino4ua Людина-невидимка 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?