Kino4ua.com

Кучерявка Сью

Рік:
Ор. назва:
Curly Sue
Країна:
США
Режисер:
Джон Г'юз
Тривалість:
01:41
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Дев'ятирічна на прізвисько «Кучерявка Сью» і Білл, якого вона вважає своїм батьком, виживають, як можуть. Без постійного даху над головою, без грошей і будь-яких перспектив Білл промишляє дрібними аферами, іноді залучаючи до них дівчинку. Один з цих заходів призводить парочку до знайомства з адвокатом Грей Еллісон, яка впевнена, що наїзд її машини на Білла - безглузда випадковість. Грей намагається загладити свою провину і забирає «бродяжок» до себе додому. Малятко Сью ще ніколи не спала в такий чистій постелі і не їла такої смачної їжі, а Грей вирішує взяти на себе турботу про дівчинку - адже вона ніколи не ходила в школу і свої роки не вміє ні читати, ні писати. Зібрався було бродяжити надалі Білл також залишається в будинку Грей. Все б нічого, але у міс Еллісон є і своє особисте життя - бойфренд Уолкер, який не має наміру терпіти в будинку сторонніх, і Грей доводиться задуматися про зміну пріоритетів. ©Kino4ua Кучерявка Сью 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?