Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Сапфір (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Safir
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Семіх Багчі
Тривалість:
00:52:06
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production
Ця напружена романтична драма, переповнена непередбачуваними та неочікуваними поворотами, є одним із найяскравіших проектів нового періоду турецького кінематографа. У центрі уваги глядачів серіалу опиниться заможна і впливова сім'я Гюльсой, яка заблукала на небезпечних шляхах, сповнених бажаннями, пристрастю, помстою і пригнобленням, що сталися відразу. Сюжет серіалу обертається навколо двох харизматичних братів цієї сім'ї - старшого Атеша (Ільхан Шен) і молодшого Ямана (Бурак Беркай Акгюль), які опиняться в любовному трикутнику з чарівною дівчиною Ферайє Йилмаз (Озге Ягиз).

Дія сюжету занурить глядачів у чудову атмосферу Каппадокії, де мешкає могутній клан Гюльсой. Один із синів цієї сім'ї Яман з дитинства був закоханий у Ферайе, яка теж відповідала йому взаємністю. Подорослішавши, молоді люди почали таємно зустрічатися, приховуючи від усіх свої почуття і багаторічну любов. Тим часом у сім'ю

Гюльсой повертається старший син Атеш, і батько планує піти у відставку, зробивши його відповідальним за управління величезного конгломерату. Водночас глава сім'ї висуває Атешу непросту умову - перш ніж він очолить компанію, хлопець повинен зв'язати себе узами шлюбу і створити свою сім'ю.

Своєю чергою, повернення брата і возз'єднання сім'ї Яман хоче використати як нагоду, щоб оголосити всім про своє кохання і намір одружитися з Фераєю. Однак низка несподіваних подій, що відбуваються одна за одною, призводить до того, що Ферайє дізнається про зраду коханої людини. Зламана, вона розриває стосунки з Яманом і переживає непростий період у своєму житті. Але одного разу на її шляху з'являється Атеш, який пропонує їй вийти заміж за контрактом, і Ферайє погоджується, не знаючи про те, що це рідний брат Ямана. ©Kino4ua Сапфір (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.6
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?