Kino4ua.com
480p
PG-13

Морський патруль (1 - 5 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sea Patrol
Країна:
Австралія
Категорія:
Режисер:
Стів Манн, Джофф Беннетт
Тривалість:
1 серія: 44 хвилини
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Фільм є захоплюючою історією про життя команди елітного загону берегової охорони Австралії. Ця захоплива австралійська драма, знята в жанрі військового серіалу, чарівно переносить глядача у світ акваторії південних вод. У серіалі розповідається історія групи військових та їхньої повсякденної боротьби зі злочинністю, контрабандою, піратством та іншими морськими проблемами. У кожному епізоді герої стикаються з новими викликами і ризикують своїми життями, щоб забезпечити безпеку і захист австралійських берегів. Глядачі будуть вражені масштабом і складністю цих операцій, а також подовгу співпереживатимуть переживанням та емоціям головних героїв. ©Kino4ua Морський патруль (1 - 5 Сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?