Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Дивовижні історії (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Amazing Stories
Країна:
США
Режисер:
Леслі Лінка Глаттер, Філ Джоану, Стівен Спілберг, Пол Бартел, Томас Картер, Джо Данте, Джоан Дарлінг, Тодд Холленд, Норман Рейнольдс
Тривалість:
1 серія: ~23:00 (цілком серій: 24)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Кіно
Переклад:
Original English Оригінал
Над цим серіалом працювали багато відомих режисерів: Стівен Спілберг, Мартін Скорсезе, Клінт Іствуд, Берт Рейнольдс та інші не менш відомі особи. Кожна серія є окремою історією, яка знята одним режисером. Єдине, що поєднує їх, те, що вони зняті в жанрі фентезі. Кожна серія є певною історією, головні герої якої опиняються в досить складній ситуації і намагаються зробити все можливе, щоб знайти з неї вихід. ©Kino4ua Дивовижні історії (1, 2 Сезон) 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?