Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Останній відлік / Фінальний відлік

Рік:
Ор. назва:
The Final Countdown
Країна:
США
Режисер:
Дон Тейлор
Тривалість:
01:42:28
Переклад:
Українська мова Аматорське одноголосе закадрове | Радислав Подоляк
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Розглядаючи рукописи Ласкі, не помічає, що в каюту увійшов командир, і між ними зав'язалася сварка, їхні взаємини загострюються і починають носити більш тяжкий характер. Після того як Ласкі прибув на корабель, останнім часом стали відбуватися дивацтва, що не піддаються логіці. Миттєво змінюється погода, стихія немов розбурхалася, здійметься ураган і дощитиме, це при тому, що ранкові прогнози абсолютно не віщували зміни в погоді. Порушується радіозв'язок. Буря сама по собі відрізняється незвичайними властивостями, з якими раніше не доводилося стикатися метеорологам. В екстреному порядку, на палубу вирішують посадити нового пілота. У цю мить корабель потрапляє під бурю, яка незабаром змінюється штилем і погода починає прояснюватися. Пілот - новачок приступив до виконання своїх обов'язків, але дивацтва на цьому не закінчуються. Есмінців та їхнього супроводу виявити не вдалося, зв'язок відсутній і з основним штабом флоту. Радари не подають жодної інформації, однак, до бурі були зроблені деякі позначки. ©Kino4ua Останній відлік / Фінальний відлік 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?