Kino4ua.com
480p
R

Останній день (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Impact
Країна:
Німеччина, Канада
Категорія:
Режисер:
Майк Роул
Тривалість:
01:30:25 + 01:31:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Це дивовижний науково-фантастичний фільм, який приверне вас із перших хвилин своєю захопливою історією. Протягом усього сюжету ви будете затягнуті у світ, де дії персонажів змінюють майбутнє людства. Фільм розповідає про групу вчених, які виявляють невелику метеоритну епідемію, чиї наслідки можуть назавжди змінити життя на землі. Коли вчені намагаються розібратися, як запобігти глобальній катастрофі, вони виявляють, що метеорити несуть у собі щось набагато небезпечніше. Останній день є приголомшливим витвором мистецтва, який приваблює глядачів своїм інтригуючим сюжетом і захоплюючими візуальними ефектами. Сценарій наповнений несподіваними поворотами та емоційними моментами, які залишать вас на краю свого сидіння до самого фіналу. Незвичайність фільму полягає в тому, що він ставить складні філософські питання про природу людства і наслідки наших дій. Він проводить вас крізь плутанину причинно-наслідкових зв'язків і показує. Ви не зможете відірватися від екрана, спостерігаючи за красивою і напруженою грою акторів. Вони повністю занурюються у свої ролі та передають емоції з неймовірною силою. Ви будете співпереживати їм, відчувати їхній страх і радість, будучи повністю поглиненими їхньою історією. ©Kino4ua Останній день (1 Сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?