Kino4ua.com
480p
PG-13

Друга Світова війна: За зачиненими дверима. Сталін, нацисти та Захід (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
World War Two: Behind Closed Doors
Країна:
США
Режисер:
Лоуренс Рііз, Ендрю Вільямс
Тривалість:
3 серії по 01:40:41
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Документальний серіал про секретні події, дипломатичні переговори і політичні махінації, що відбувалися під час Другої світової війни між обвинуваченими нацистськими лідерами Німеччини та її союзників. Цей 8-серійний серіал складається здебільшого з реконструкцій, але також містить кінохроніку, оригінальні документи, витяги зі щоденників, промови, свідчення тих, хто вижив, і архівні фотографії. Цей серіал розповідає про "велику трійку" (Сталін, Рузвельт і Черчілль), коли вони намагаються домогтися перемоги союзників над гітлерівським рейхом, одночасно ведучи переговори про тоталітаризм і повоєнне захоплення влади в Європі. Зрозуміло, чому цей серіал став класикою: він інформативний і дає цікавий погляд на основні історичні події, що відбулися під час Другої світової ві ©Kino4ua Друга Світова війна: За зачиненими дверима. Сталін, нацисти та Захід (1 Сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?