Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Паттон 360 (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Patton 360
Країна:
США
Режисер:
Тоні Лонг
Тривалість:
1 серія: 45:00 (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | TV-I
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Майстерний полководець і агресивний боєць, Джордж С. Паттон був одним з найвідоміших американських генералів. Після успіху серіалу "Битва 360", HISTORY представляє новий епічний серіал про суперечливого генерала, запрошуючи глядачів відчути драматичний 360-градусний погляд на його блискучу стратегію та лідерство під час Другої світової війни. Генерал армії США Джордж С. Паттон-молодший та його солдати починають шлях до Німеччини, вторгаючись до Північної Африки 8 листопада 1942 року, незважаючи на опір пронацистських французьких сил. Останній бій Роммеля Після того, як німці розгромили американські війська на перевалі Кассерин, генерал Джордж С. Паттон-молодший бере на себе командування, приводить погано навчені війська у бойову форму, і союзники досягають перемоги в Північній Африці до травня 1943 року. Успіх Паттона в Північній Африці призводить до того, що він отримує командування 7-ю армією для вторгнення союзників на Сицилію в ході комбінованого десантного та повітряного нападу. Розчарований повільним просуванням британських військ на Сицилії, Паттон ігнорує наказ залишатися поруч з ними і намагається захопити Палермо в 1943 році; Паттона знімають з командування за те, що він дав ляпаса парі контужених солдатів. Паттон отримує командування вигаданою армією в Англії, щоб обдурити німців щодо справжніх планів союзників щодо вторгнення в Нормандію в День Д у 1944 році; Паттон допомагає очолити прорив, коли американські війська прориваються крізь німецькі лінії. Американські війська прокладають собі шлях через Францію, Паттон отримує наказ зупинитися, перш ніж повністю оточити німецьку армію, і йому відмовляють у славі визволення Парижа; війська Паттона наближаються до 60 миль від німецького кордону до кінця літа 1944 року. ©Kino4ua Паттон 360 (1 Сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?