Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мамці на роботі / Працюючі мами (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Workin' Moms
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Кетрін Рейтман, Пол Фокс, Алейса Янг
Тривалість:
1 серія: ~ 22 хв (цілком серій: 13 з 13)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Ключові персонажі цього серіалу заряджені шаленою енергетикою і наділені немислимими силами, як у фізичному, так і в духовному сенсі. Їм вдається щодня вправлятися з побутовими, насущними та робочими справами, і в них немає часу на зневіру, адже вони - мами, які працюють. Чотири чарівні жінки встигають практично все: впоратися з домашніми клопотами, налагодити особисте життя, та й у робочих моментах досягти успіху. Звісно, кожна з них має свої методи та секрети з ведення численних клопотів і розв'язання нагальних проблем навіть у непередбачуваних ситуаціях. Але є правило, що об'єднує цих всюдисущих дамочок: до всіх труднощів і випробувань необхідно підходити з позитивним настроєм і доброю порцією іскрометного гумору. Панянки з цього комедійного серіалу дуже різні і їхні турботи відрізняються. Наприклад, перша - психіатр, її давно не можна нічим не здивувати. Друга чекає на поповнення в сім'ї, і поки що навіть не уявляє, як вчинити з незапланованою вагітністю. Третя перебуває в постійній депресії, що періодично пригнічує подруг, а четверта ніяк не може впоратися з настирливим начальником. І ось, у житті молодих осіб настає переломний момент. Чим же може обернуться черговий виток долі для всіх учасниць життєвих баталій? ©Kino4ua Мамці на роботі / Працюючі мами (1 Сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?