Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Зовсім інша людина (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bambaşka Biri / Another Love
Країна:
Туреччина
Режисер:
Несліхан Єсилюрт
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У цій захопливій детективній історії йдеться про молоду дівчину Лейлу Гедіз (Ханде Ерчел), безстрашну прокурорку з жорсткою вдачею, яка живе та працює в місті Муше. Лейла - смілива і рішуча дівчина, яка не боїться братися за складні справи і доводити правду. Одного разу вона приїжджає до Стамбула, щоб провідати своїх батьків, які тут живуть. Водночас у Стамбулі було жорстоко вбито відомого бізнесмена, і Лейла береться за розслідування цього злочину, вплутуючи саму себе в складну історію. Головна героїня вирішує залишитися в Стамбулі, щоб забути своє непросте минуле.

Незабаром у Стамбулі Лейла знайомиться зі знаменитим журналістом Кенаном Озтюрком (Бурак Деніз). Під час їхньої першої зустрічі журналіст закохується в неї, але Лейла відчуває небезпеку, пов'язану з Кенаном, і ставиться скептично до можливого розвитку їхніх стосунків. Вона відчуває, що у молодого чоловіка є якась таємниця, яку він старанно приховує. Виявляється, що Кенан страждає від страшного захворювання - шизофренії і веде подвійне життя. Роздвоєння особистості Кенана викликає у нього постійне внутрішнє протиріччя і нервозність.

Під час розслідування вбивства відомого бізнесмена, яке виявляється складнішим, ніж припускала Лейла, і зрештою призводить до несподіваних поворотів і відкриттів, Кенан часто зустрічається з прокуроркою, з якою він постійно намагається провести якомога довше часу, але дівчина не дає йому приводу для близькості і тримається на відстані від журналіста. Однак поступово вона розуміє, що й сама закохалася в цього молодого чоловіка. Їхні стосунки розвиваються через безліч випробувань і перешкод, які вони повинні подолати, щоб бути разом. ©Kino4ua Зовсім інша людина (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?