Kino4ua.com
480p
PG-13

Мавп’яча кістка / Мавпяча паща або Манкібон

Рік:
Ор. назва:
Monkeybone
Країна:
США
Режисер:
Генрі Селік
Тривалість:
01:32:43
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Стю Майлі переслідують ночами кошмари. Його подружка підказує йому вихід із ситуації, що склалася, і Стю починає працювати над коміксом "Манкібоун", реалізуючи таким чином свої таємні бажання. Але щойно до нього приходить довгоочікуваний успіх, з ним трапляється нещастя і Стю впадає в кому. Поки його подруга чекає на повернення Стю в реальний світ, сам він потрапляє в частково живий, частково анімований світ його нічних жахіть - Даунтаун, у якому хтивий герой коміксу набуває плоті. Манкібоуну вдається вирватися з Даунтауна, він захоплює в полон безпомічне тіло свого творця і виношує зловісні плани, в той час як зневірений художник намагається мірятися силами з самою Смертю в надії повернутися назад. ©Kino4ua Мавп’яча кістка / Мавпяча паща або Манкібон 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?