Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Покоління V

Рік:
Ор. назва:
Gen V
Країна:
США
Режисер:
Нельсон Креґґ, Стів Бойум, Рейчел Ґолдберґ
Тривалість:
00:58:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Серіал "Покоління 'Ві'" розгортається в навчальному закладі, який є єдиним в Америці коледжем, що спеціалізується на студентах із суперздібностями. Цей коледж перебуває під контролем компанії Vought International, яка займається виробництвом і монетизацією супергероїв.

У серіалі молоді "супери", перебуваючи в періоді гормональних бурь і пошуку своєї ідентичності, стикаються зі щоденними випробуваннями, включно з фізичними, моральними та сексуальними викликами. Вони також конкурують один з одним, прагнучи укласти вигідні контракти і стати частиною великих супергеройських команд, що діють у найбільших містах країни.

"Покоління 'Ві'" є спін-оффом фантастичного бойовика "Пацани", і, можливо, розкриває додаткові аспекти світу, в якому супергерої і водяться, а також досліджує питання сили, відповідальності та моралі, з якими стикаються молоді герої. ©Kino4ua Покоління V 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.2
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?