Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Поліція Чикаго (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Chicago P.D.
Країна:
США
Режисер:
Майкл Брандт, Дерек Хаас, Метт Олмстед
Актори:
Тривалість:
00:43:04
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, Octopus
Захоплюючий телесеріал «Поліція Чикаго» є спін-оффом популярного американського телесеріал «Пожежні Чикаго», і розповідає про працівників департаменту поліції одного з найбільших міст Америки.
Сюжет розгортається навколо двох груп поліцейських, одні з яких патрулюють вулиці міста, і позбавляють його від дрібних правопорушників, а інші, більш високопоставлені, займаються розслідуванням важких злочинів, таких як вбивства, торгівля наркотиками і організована злочинність. На чолі другого стоїть досвідчений сержант Хенк Войт. Однак, незважаючи на настільки істотні відмінності в роботі, обидві команди об'єднує серйозне емоційне навантаження, яке в тій чи іншій мірі позначається на особистому житті поліцейських ... ©Kino4ua Поліція Чикаго (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?