Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Енджел (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Angel
Країна:
США
Режисер:
Джош Відон
Тривалість:
00:43:54
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ТВ-3
Фантастичний серіал «Енджел / Ангел» є спін-оффом популярного американського телесеріалу «Баффі - винищувачка вампірів», і розповідає про подальшу долю вампіра з душею Ангела, після того як він покинув Саннідейл, і переїхав в Лос-Анджелес.
Довгі роки Ангел був кровожерливим вампіром, і за цей час він знищив десятки людських життів. І невідомо, скільки так ще тривало, якби не випадок. Одного разу, Ангел зустрічає циган, які прийшли в Ірландію із Румунії, і ті повертають йому душу. З цього моменту він перестає вбивати людей, і його життя змінюється кардинальним чином. Щоб якомога менше згадувати про темне минуле, герой залишає рідну країну, і відправляється в Америку. Почавши нове життя, Ангел усіма силами намагається спокутувати гріхи. Він починає допомагати людям, які опинилися в небезпеці. Ось тільки він захищає їх не від звичайних злочинців, а від темних сил, перед яким звичайні люди повністю беззахисні ... ©Kino4ua Енджел (1, 2, 3, 4 сезон) 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Владислав Петрик
    24 вересня 2020 14:52
    + 0 -
    Здається в 4-му сезоні не вистачає серій.