Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Закони Чикаго (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Chicago Code
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Шон Райан
Тривалість:
00:47:04
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Кубик в кубі
Сюжет кримінальної драми «Закони Чикаго» розповідає про роботу департаменту поліції міста Чикаго, працівникам якого кожен день доводиться боротися не тільки зі злочинністю на вулицях, а й з корупцією в рядах високопоставлених чиновників.
За всю історію міста Тереза Колвін - це перша жінка, що стала начальником поліції Чикаго. Вона зовсім недавно зайняла цю посаду, однак з перших днів їй доводиться зіткнутися з продажними чиновниками міської ради, один з яких працює на ірландську мафію. Тереза добре розуміє, що найменша помилка в цій справі може дуже дорого їй стояти, і тому їй не залишається нічого іншого, як розраховувати на допомогу тільки перевірених людей. До них якраз відноситься і досвідчений детектив на ім'я Джерек Висоцький, який більшу частину життя віддав роботі в поліції, і до того ж, колись був напарником Терези. Незважаючи на свій складний характер, Джерек завжди був зразковим поліцейським, який намагався очистити вулиці рідного міста від насильства. Разом з молодим напарником Висоцькому належить взятися за розслідування дуже складної і небезпечної справи, яку буде досить складно довести до кінця ... ©Kino4ua Закони Чикаго (1 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?