Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Весна, літо, осінь, зима... і знову весна

Рік:
Ор. назва:
Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom / Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Кім Кі Дук
Тривалість:
01:45:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Субтитри
Цей чудовий фільм розділений на п'ять частин, кожна з яких зображує етап у житті буддійського ченця-початківця, який живе зі своїм мудрим наставником у крихітному плавучому монастирі, що дрейфує на озері в безтурботних лісистих горах Кореї. "Весна" починається з того, що зовсім юний монах тільки починає свій непростий шлях, займаючись медитацією і лагідно слідуючи всім настановам вчителя. Потім одна пора року змінює іншу, а це означає, що попереду на героя чекають нові випробування, які подарують йому безліч дивовижних відкриттів і раніше невідомих почуттів... ©Kino4ua Весна, літо, осінь, зима... і знову весна 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?