Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

WWE Без Жалю

Рік:
Ор. назва:
NXT No Mercy
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Актори:
Тривалість:
02:34:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | WWE Looks
Скарга

NXT No Mercy 2023 року - 14-й захід із прямої трансляції професійного рестлінгу No Mercy, організований WWE. Він проводився насамперед для борців із брендового підрозділу промоції NXT . Він відбувся в суботу, 30 вересня 2023 року, на арені Mechanics Bank Arena в Бейкерсфілді, штат Каліфорнія . Це був перший захід No Mercy, проведений з 2017 року, перший, що транслювався в прямому ефірі на Peacock, перший, що проводився в суботу, і перший, що не був доступний на традиційній платі за перегляд.

Це була перша пряма трансляція WWE, в якій компанія не належала і не контролювалася сім'єю МакМехон після того, як WWE була продана Endeavour . Продаж було завершено 12 вересня 2023 року, коли WWE і Ultimate Fighting Championship об'єдналися і стали підрозділами нової організації під назвою TKO Group Holdings, що згодом стало першим заходом WWE з прямої трансляції під технічним нокаутом.

На заході було розіграно сім матчів, зокрема один на попередньому шоу. У головній події Беккі Лінч перемогла Тіффані Стреттон у матчі за екстремальними правилами і зберегла за собою титул чемпіонки NXT серед жінок. В іншому видатному матчі Ілля Драгунов переміг Кармело Хейса і виграв чемпіонат NXT . ©Kino4ua WWE Без Жалю 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?