Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гімн смерті (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Saui chanmi / Hymn of Death
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Су Джин Парк
Тривалість:
01:02:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Kitsune
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Серіал режисера Пака Су-джина заснований на реальних подіях, що відбулися в Кореї 1920-х років, і розповість історію кохання між першою сопрано - співачкою Юн Шім Док і геніальним драматургом - Кім У-Чжином.


Він справді геніальний драматург, вчений, який беззавітно любить і практично досконало знає англійську літературу. Його батько був бідною сільською людиною, яка змогла дати освіту синові, щоб той вибився в люди. Син зміг зробити так, що батько міг пишатися ним.
Історія, що описується в серіалі, відбулася в 1920-х роках, у той час, коли Корею окупувала Японія. Кім У-Чжин пише сценарії для театральних постановок. Він одружений і в нього вже є діти. Але так сталося, що він без пам'яті закохався в красуню Юн Шим Док. Знаменита співачка, що славиться своїм неповторним сопрано. Чоловік нічого не міг із собою вдіяти. Він розумів що їхні долі, їхні життя ніколи не зв'яжуться в єдине ціле, але не міг змусити себе розлюбити її.


Вона розуміла його з півслова, з пів погляду. Вона обробила його літературні думки. Вона заспокоювала його в хвилини відчаю, коли змучена душа рвалася в темну безодню. Вона сміялася і плакала разом із ними, розуміючи його як ніхто інший.


Проте Юн Шим Док здавалася для чоловіка міражем, якого він ніколи не знайде в реальності. Але вона - його ідеал, його муза, його любов і надія. Незважаючи ні на що вони не можуть розлучитися. Вони кохають одне одного до нестями, і лише повторюють як заклинання слова: "Я люблю тебе". Для Кіма У-Чжина, вона надія і відчай в одній особі.


Вона ж тим часом ніколи не думала про те, що б стати його законною дружиною. Це була її принципова позиція. Звичайно, спочатку Юн Шим Док хотіла поговорити з ним про їхні стосунки, але тримаючи у своїх руках його руки і дивлячись йому в очі, молода жінка зрозуміла, що не можна бути такою жадібною. Треба цінувати те, що маєш і не вимагати нічого натомість. Вона навіть намагалася зникнути з його життя, болісно нагадуючи собі, що їй треба піклуватися про свою сім'ю, підтримувати батьків, братів і сестер. Це її обов'язок, її обов'язок і почуттю любові тут немає місця, але саме кохання взяло гору, хоча вона і не сподівалася ні на що... ©Kino4ua Гімн смерті (1 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?