Kino4ua.com
HD 720p
R

Молодший син сім‘ї чеболів (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jaebeoljip maknaeadeul / Reborn Rich
Країна:
США
Режисер:
Дэ Юн Чжун
Тривалість:
01:20:02
Переклад:
Українська мова Субтитри | Чорний Верес
Цей серіал, який розповість про Чжин До Чжун, чоловіка, який 10 років працював у чеболя, власника групи компаній Суян. До його обов'язків входила турбота про сім'ю та управління всіма її справами. Ця робота була схожа на роботу прислуги. Замість подяки, його звинуватили в розтраті. А пізніше молодший син сімейства Юн Хьон Уубиває його. Але душа Чжин До не покидає реальний світ, а переміщається в тіло свого вбивці. Відроджений як молодший син глави сімейства Суян, наш герой мріє про помсту. Він перехоплює владу над компанією.
Прокурор з відділу по боротьбі з корупцією Со Мін Йон, була родом із сім'ї юристів. Заради справедливості, вона готова була порушити закон. Її стосунки з Чжин До перебувають на межі між любов'ю і ненавистю. ©Kino4ua Молодший син сім‘ї чеболів (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?