Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Другий шлюб у вищому світі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Beullaekui sinbu / Remarriage & Desires / Black Bride / Remarriage and Desires
Країна:
Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Кім Джон Мін, Лі Кьон Йон
Тривалість:
1 серія: ~ 1 год. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Шлюб за розрахунком існував у всі часи, як і люди, які хотіли покращити свій матеріальний добробут і становище в суспільстві за рахунок партнера. На догоду майновим інтересам такі люди готові жертвувати щастям та любов'ю. Попит на вигідні шлюби породжує пропозицію, що змушує з'являтися численним конторам, які пропонують послуги підбору гідного партнера за круглу суму.

Серіал «Другий шлюб у вищому світі» розповість про одну з таких компаній - елітну шлюбну агенцію під назвою "Rex". Престижний заклад пропонує послуги зі знайомства лише з найзаможнішими та найперспективнішими холостяками країни. Завдяки цьому до нього шикується ціла черга з клієнток, які мріють отримати чоловіка з грошима і разом з ним — квиток у вищу громаду. Звичайно, далеко не кожній вдається зловити на гачок чоловіка при грошах і за його рахунок вигідно влаштуватися в житті. Однак і ті одиниці, які процвітають у своїй витівці, нерідко опиняються в золотій клітці, адже гроші — зовсім не гарант щастя. Особливо чужі...

Так сталося і з героїнею Со Хе Син. Роки тому жінка звернулася до шлюбної агенції з побажанням підібрати партнера. Незабаром вони з обраним чоловіком побралися. Однак дуже скоро виявилося, що чоловік не може забезпечити Хе Син той достаток, про який мріяла. Замість того, щоб отримати життя мрії, героїня втратила все і, сама того не бажаючи, стала звичайнісінькою домогосподаркою із середнього класу. Зіткнувшись саме з тим, від чого намагалася втекти, Хе Син почала шукати винних у своїй невдачі. І дійшла висновку, що корінь її проблем лежав в обмані з боку "Rex". Тоді головна героїня вирішила будь-що помститися людям, які зруйнували її життя, і повернути належне. ©Kino4ua Другий шлюб у вищому світі (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?