Kino4ua.com
480p
R

Клан Сопрано

Рік:
Ор. назва:
The Sopranos
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Девід Чейз, Тімоті Ван Паттен, Аллен Култер
Тривалість:
00:55:47
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий - 1-3 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Amedia, Fox Crime
Виявляється, що лисуватий колобок - це і є головний герой серіалу Ентоні Сопрано - гангстер в третьому поколінні - «капо» шанований в певних колах банди Сопрано. Звісно, що називає себе сім'єю і провертає спільну справу. Як і у звичайного громадянина, у боса є дружина і діти. В його колі спілкування багато знайомих і родичів в тому ж бізнесі. Багато з них "бригадири" або "капітани» (це реальна назва рангу в італо-американської мафії), інші пристрасно прагнуть стати ними, отримавши повагу і владу. Тоні Сопрано тримає всіх в їжакових рукавицях, жорстко керуючи і строї вертикаль влади в клані. На людях це харизматичний лідер, сильний і агресивний соціопат, в глибині душі залишається невпевненим емігрантом, який потопає в пучині кризи середнього віку і відвідує психоаналітика. Опівдні він віддає наказ прибрати боржника або сам жорстоко карає сутенера, а ввечері може заробити сильний стрес, викликаний перельотом канадських качок, які жили в домашньому басейні. І як правильно зауважує психоаналітик, що качки відлетіли на історичну батьківщину, це проекція відносини дона до сім'ї. Але ж так і є - на протязі всіх шести сезонів ці проблеми розгортаються перед глядачем у всій красі. Коли, здається кінокритику, що з «братвою» вже нічого неможливо зробити - всі соки вичавлені, суворі слова сказані, автоматні черги випущені - хлопці з платного телебачення з'являються з абсолютно свіжими віяннями, які просто ідеально вписуються в формат серіалу: бандити як Клан - це банально і не ново, а як звичайна сімейка - ще чіпляє. Товсті галасливі діти, геморой, дружина яка ледь з коханкою не застукала, журнал за ленчем, вікодин і антидепресанти, мати - істеричка зовсім не хоче в будинок для людей похилого віку. Ось вона, реальне життя брутального американця з італійськими коренями. А от все інше просто хобі, розрядка і просто важка робота. Щура замочити, вибити борги, прилаштувати докера на пільгове місце, перехопити партію товару. Зготована все дуже правдоподібно, з неабиякою часткою цинізму і чорного гумору. ФБР після виходу другого сезону повідомило, що в своєму розпорядженні записи телефонних переговорів справжніх нью-йоркських мафіозі, які сперечаються з приводу подій попередніх серій «Сопрано». А це вже чогось таки значить. ©Kino4ua Клан Сопрано 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb9.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?