Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Через всесвіт

Рік:
Ор. назва:
Across the Universe
Країна:
США
Режисер:
Джулі Теймор
Актори:
Тривалість:
02:13:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Упродовж усієї картини звучать композиції з репертуару легендарної ліверпульської четвірки, в контексті сюжету вони набувають конкретного сенсу, пов'язаного з історіями доль основних персонажів фільму. Навіть головного героя, талановитого художника з Англії, звуть Джуд, що є відсиланням до популярної пісні "Hey Jude". Оповідання починається з того, як Джуд потрапляє в Прінстон, вирушивши на пошуки свого батька. Тут крім тата, він знайомиться з Максом, веселим шукачем пригод, і його сестрою - прекрасною і волелюбною Люсі. Через деякий час герої їдуть до Нью-Йорка, де їх захльостує бурхливе суспільне життя, приправлене легкими наркотиками. На тлі війни у В'єтнамі та протестів, що сколихнули країну у зв'язку з нею, спалахує яскравим полум'ям божевільне кохання між Джудом і Люсі, яке полонило їхні серця крізь Всесвіт. ©Kino4ua Через всесвіт 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?