Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Я хочу взяти тебе за руку / Хочу тримати тебе за руку

Рік:
Ор. назва:
I Wanna Hold Your Hand
Країна:
США
Режисер:
Роберт Земекіс
Тривалість:
01:38:56
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Після того, як "Бітлз" завоювали Велику Британію, хвилі їх популярності прокотилися по всьому світу. Декілька молодих американців стоять на порозі грандіозної події, кожен з них тримає у мокрій від хвилювання долоні заповітний квиток на концерт легендарних Бітлів.
Грейс – фотограф-початківець, дівчина переконана, якщо їй вдасться зробити на концерті ексклюзивні фото, вона стане знаменитою. Роузі закохана в Пола і мріє про зустріч, вона впевнена, що її щирі почуття не можуть залишитися непоміченими. Пем напередодні весілля не влаштовує традиційний дівич-вечір, вона вирушає на концерт, щоб у компанії тисяч таких же фанатів насолодитися творчістю улюблених артистів. Дівчата в передчутті свята не хочуть тремтіти до Нью-Йорка в автобусі, вони просять Ларрі відвезти їх на лімузині батька.
У компанії виявляється Дженіс, затята противниця групи, і Тоні, хлопець має намір зірвати виступ. Діставшись місця, дівчата вирішили побувати в номері The Beatles, але здійснити задумане вдається лише Пем.
Роузі виграла квиток, беручи участь у радіо-шоу, почувши перші акорди, від надміру почуттів дівчина втрачає свідомість. Усі герої різні, але об'єднані однією душевною прихильністю – любов'ю до уславленої ліверпульської четвірки. ©Kino4ua Я хочу взяти тебе за руку / Хочу тримати тебе за руку 1978 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?