Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Із джунглів у джунглі

Рік:
Ор. назва:
Jungle 2 Jungle
Країна:
США, Франція
Режисер:
Джон Пескуінc
Тривалість:
01:44:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Майкл Кромвель (Тім Аллен) - самовдоволений, успішний товарний брокер, що живе в Нью-Йорку. Щоб одружитися зі своєю новою нареченою Шарлоттою (Лоліта Давидович), йому необхідно отримати остаточне розлучення від своєї першої дружини Патрісії (Джобет Вільямс), яка пішла від нього кількома роками раніше. Патрісія зараз живе із напівзахідним племенем у національному парку Канайма, Венесуела. Майкл їде туди, щоб отримати свій підпис на шлюборозлучних документах, але після прибуття виявляє, що має 13-річного сина на ім'я Мімі-Сіку (Сем Хантінгтон).

Майкл намагається зблизитися з Мімі-Сіку під час свого короткого перебування з племенем і обіцяє відвезти його до Нью-Йорка «коли він стане чоловіком». Майкл також отримав нове ім'я, Бабуїн, як це прийнято в племені. Тієї ночі Мімі-Сіку проходить традиційний обряд свого племені, яке потім вважає його людиною. Старійшина племені дає Мімі особливе завдання: щоб якось стати вождем племені, Мімі повинен принести вогонь зі Статуї Свободи, і він з нетерпінням чекає на подорож зі своїм батьком. Попри власні протести, Майкл привозить із собою Мімі-Сіку до Нью-Йорка. Майкл працює торговцем у Центрі міжнародної торгівлі у будівлі 7. ©Kino4ua Із джунглів у джунглі 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?