Kino4ua.com
HD 720p
R

Сунична галявина

Рік:
Ор. назва:
Smultronstället
Країна:
Швеція
Режисер:
Інгмар Бергман
Тривалість:
01:32:32
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | КІТ
Переклад:
Original English Субтитри
Діяльність 78-річного професора медицини Ісака Борга зі Стокгольма була відзначена вченою спільнотою в Лунді (Honoris causa). Туди він вирушає автомобілем разом із невісткою — Маріанною. Напередодні вже купили квитки на літак, але щось змушує професора раптово змінити план поїздки. По дорозі вони заїжджають у місце, де професор жив давним-давно, у юності, і де зберігся занедбаний будинок численного колись сімейства. Види минулого викликають у сивому вже Борзі глибокі спогади.

Під час подорожі до професора приєднуються кілька молодих попутників, відбувається зустріч зі старими знайомими та вдячними пацієнтами. Дорогою він також заїжджає до своєї старої матері, яка живе на самоті. Зустрічі та дорожні пригоди перемежовуються видіннями та снами, в яких виникають картини минулого, де він зустрічається зі своєю родиною – молодими братами, кузинами, батьками, покійною дружиною. Спогади і переживання, що наринули в сукупності з майбутнім святкуванням 50-річчя професійної діяльності, викликають у Ісака Борга ностальгію і потребу висловитися. Упродовж усього фільму з екрану звучать внутрішні монологи головного героя. ©Kino4ua Сунична галявина 1957 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?