Kino4ua.com
R

Поїзд до Дарджилінга

Рік:
Ор. назва:
The Darjeeling Limited
Країна:
США
Режисер:
Вес Андерсон
Тривалість:
01:32:40
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Поїзд до Дарджилінга – історія про трьох братів і їх пригоди під час подорожі до Індії. Рік назад Пітер, Френсіс і Джек поховали батька. Хоч вони і рідні люди, але особливої дружби між ними немає через відмінності у світоглядах і сприйнятті життя. Після страшної аварії, у яку потрапив Френсіс, він став дуже релігійною людиною. Намагаючись долучити до духовного просвітлення і братів, він переконує їх поїхати разом у індійське місто Дарджилінг, де керує монастирем їх мати. От тільки останній факт герой від братів вирішив приховати, тому вони навіть не здогадувались, яка зустріч їх очікує. Але під час подорожі між братами виникають постійні сварки, бо кожен на нервах через якісь особисті переживання і проблеми. Доходить до того, що їх висаджують з потяга посеред пустелі. Тепер їм доведеться забути про конфлікти і об’єднатись заради власного порятунку. ©Kino4ua Поїзд до Дарджилінга 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?