Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Лебідь

Рік:
Ор. назва:
The Swan
Країна:
США
Режисер:
Вес Андерсон
Тривалість:
00:17:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Ерні отримав рушницю у подарунок, він взяв її і набої та пішов шукати, що можна застрелити. Біля будинку Реймонда вклав до рота два пальці і гучно свиснув. Ерні з Реймондом найліпші приятелі до того ж близькі сусіди, Ерні підняв рушницю над головою. Хлопці пішли разом, був ранок, травень, субота, каштани потопали в цвіту, живопліт із глоду був весь білосніжний, Ерні з Реймондом йшли вузькою алейкою і стріляли всіх пташок без розбору малинівок, горобців, вівсянок, славок, поки вони дійшли до колії, на мотузці висіло 14 маленьких пташок. ©Kino4ua Лебідь 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?