Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дівча Старлінґів

Рік:
Ор. назва:
The Starling Girl
Країна:
США
Режисер:
Лорел Пармет
Тривалість:
01:56:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет цього фільму розповідає історію 17-річної дівчини Джемайми Старлінг (Елайза Сканлен), або просто Джем, чий життєвий досвід обмежується вузькою спільнотою релігійних фундаменталістів. Вона виросла в закритому світі, де немає місця для інших переконань, крім тих, які цілком і повністю присвячені божественній силі. Правила цієї спільноти навіть визначають, який одяг мають носити жінки, не залишаючи вибору людині та місця для її індивідуальності. Зрештою, Джем усвідомлює, що її життя належить суспільству та вищій силі, тож усе, що виходить за межі цих інтересів, є безглуздим і неправильним.

Тому Джем живе в постійному страху перед тим, що її сім'я і суспільство дізнаються про її справжні бажання і надії. У контексті традицій релігійного співтовариства, де мешкає Джем, вона повинна до кінця життя дотримуватися своєї релігії і вийти заміж, щоб створити сім'ю. Пошук потенційного чоловіка буде влаштований її батьками - батьком Полом (Джиммі Сімпсон), який відносно менш суворий у своїй релігійній прихильності, і побожною до глибини душі матір'ю Гайді (Ренн Шмідт), а також батьками майбутнього нареченого. ©Kino4ua Дівча Старлінґів 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?