Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вона

Рік:
Ор. назва:
Elle
Країна:
Франція, Німеччина, Бельгія
Режисер:
Пол Верховен
Тривалість:
02:10:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Мішель веде розкішний спосіб життя: управляє власною компанією, нехай невеликою, але досить перспективною, живе в центрі Парижу в багатому особняку, володіє величезним станом. При цьому головна героїня драматичного трилера «Вона» має неабиякий склад розуму і ефектну зовнішність, що робить її справжньою мрією для чоловіків. У жінки є дорослий син, який живе окремо. Раніше був ще й чоловік - вони розлучилися після чергового сімейного скандалу, коли Річард посмів підняти на дружину руку. З тих пір в своєму будинку Мішель практично завжди знаходиться одна. Практично - тому що нерідко вона розважається в обіймах чоловіка своєї хорошої подруги. Але в той нещасливий день, коли в будинок жінки увірвався злочинець у масці, Патріка поруч не було. Зловмисник ударив господиню будинку, повалив її на підлогу і згвалтував. Коли все закінчилося, Мішель вважала за краще зберігати мовчання - вона навіть не заявила в поліцію. Напад пробудило в жінці травмуючі спогади, пов'язані з батьком, який був вбивцею. І тепер героїня в кожному чоловікові бачить потенційного злочинця і того, кому мріє не менш жорстоко помститися. ©Kino4ua Вона 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?