Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Різдвяна історія

Рік:
Ор. назва:
Christmas Story
Країна:
Фінляндія
Режисер:
ха Вуолійокі
Тривалість:
01:20:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Усе почалося в невеликому селі Лапландії, коли батьки і сестра маленького хлопчика Ніколаса трагічно загинули, провалившись під лід. Місцеві жителі не могли кинути сироту і тому вирішили, що він житиме в кожній сім'ї по року. Так і вийшло, що Ніколас кожне Різдво проводив в оточенні нових людей. На знак подяки він дарував дітлахам людей, які прихистили його, саморобні іграшки. Так тривало досить тривалий час, але одного разу ніхто не зміг прихистити Ніколаса, і було вирішено відправити його на далекий хутір до старого і сварливого теслі. Старого зацікавили здібності юнака, і він вирішив взяти його в учні. До цього часу у теслі було багато дітей, яким він завжди дарував подарунки. З кожним роком кількість дітей зростала, тому потрібно було працювати ще більше. Одного разу Ніколас залишився один у великій майстерні, де виготовляв дерев'яні іграшки для діток. Незабаром він зрозумів, що подарунки необхідно дарувати всім дітям, які живуть у селі. Їх було дуже багато, тому він працював не покладаючи рук цілий рік, а потім вночі потайки залишав подарунки біля вбраної ялинки. Ніколас не встигав, тому купив упряжку оленів, щоб прискорити процес і встигнути за ніч обійти всіх малюків. На цьому історія не закінчилася, і з кожним роком йому доводилося працювати дедалі більше. Можливо, настав час задуматися про помічників? ©Kino4ua Різдвяна історія 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?