Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Паладин з далекого краю (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Faraway Paladin
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Нобута Ю
Тривалість:
1 серія: ~24 хв
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka, Glass Moon
Дії відбуваються у фентезійному світі, де розташоване справжнє місто мертвих. Там і живе головний герой - хлопчик на ім'я Вілл. Він з раннього дитинства не знає, хто його батьки, а вихованням займалися троє: жриця-мумія Мері, скелет-войовник Блад, і привид із навичками магії Гас. Усі вони доброзичливі щодо людини, адже Вілл не мрець, але став для трійці практично сином. Вони його оберігають, передають знання і навіть вчать битися, щоб у майбутньому хлопець міг себе захистити від різних загроз. Хоч головному герою подобається перебувати в місті мертвих і спілкуватися зі своїми "батьками", він відчуває, що має вирушити в подорож.

Адже стає зрозуміло, що йому не місце серед покійних, і потрібно дізнатися про свою рідну родину. Також головний герой хоче пізнати любов та інші людські почуття, про які мумія, привид і скелет просто нічого не знають, бо вони позбавлені цього. Плюс Вілл хоче стати паладином і захищати людей від зла, але для цього потрібно не тільки тренуватися. Так хлопець і вирушає в дорогу, де йому належить познайомитися з іншими особистостями, а також зустріти монстрів і врятувати одну дівчину. Саме цього так хотів Вілл, але на нього чекають й інші події, про які він навіть не здогадується. ©Kino4ua Паладин з далекого краю (1, 2 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?