Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сучасне життя – відстій

Рік:
Ор. назва:
Modern Life Is Rubbish
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Деніел Гілл
Тривалість:
01:43:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Київстар ТБ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сюжет фільму познайомить із парою, яка будує стосунки протягом 10 років. Їхнє знайомство відбулося в музичному магазині, а об'єднала двох любов до музики. Ліам завжди мріяв займатися вільною творчістю, але Наталі втомилася поступатися. Вона багато років жертвувала заради коханого мріями, намагаючись підтримувати його амбітні починання. У минулому дівчина була меломанкою, яка мріяла створювати для альбомів дивовижні обкладинки. Юнак хотів зайняти лідерство в групі та стати творцем хітів. Минуло багато років, але нічого не змінилося. Партнер продовжує жити в "рожевих окулярах" і вірить у власну винятковість, але його талант абсолютно не приносить грошей. Музикант ненавидить смартфони, називаючи їх бездушними творіннями, і обожнює прослуховувати платівки. Його партнерка змушена гарувати за двох і давно відмовилася від дитячої мрії. Вона відсунула творчість на другий план і віддала перевагу роботі в задушливому офісі заради стабільного доходу. Юна особа розуміє, що необхідно рухатися далі і для цього потрібні зміни. Вони можливі тільки при розриві стосунків, але парочку міцно пов'язує їхнє спільне дітище у вигляді бібліотеки дисків. ©Kino4ua Сучасне життя – відстій 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?